Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

donderdag 17 september 2015

Wolken-en-licht-dans (3)


Nog een nalezing van de schitterende licht-luchten van gisterenavond. Er was pittig onweer opgegeven en dat was ook goed te zien aan de verscheidenheid aan wolkenformaties die aan alle kanten overdreven.

Net na de laatste regendruppels aan het eind van de middag, ontlaadde zich een fantastisch schouwspel, waar ik maar niet genoeg van kon krijgen. Bijna twee uur buiten gefietst om vele foto's te schieten.

En toch was moeilijk om in beeld samen te vatten. Omdat het over de hele horizon rondom anders was en ook voortdurend veranderde. Omdat de foto's thuis ook niet echt lieten zien wat ik onderweg ervaren. Toch te veel contrast en te weinig vat op het licht dat overheersend was.

Een ervaring, dat wel. Een heel mooie wolkenshow. Een lichtballet.

De eerste serie is genomen vanaf mijn werk naar/over de pont. De tweede serie rondom de molens van Kinderdijk. Deze derde serie is een samenvatting van een rondje Tiendweg/Elzenweg.

Geniet nog even mee ....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten