Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

zondag 20 september 2015

Het gouden randje aan de dag


Gisteravond, op de terugweg van de Bloggersdag van Christelijke Webloggers in Ermelo, nog even het gouden randje van de dag meegepakt. Prachtig gezicht. Maar ja, stoppen, dat gaat niet overal, dus toch maar, achteruit de auto vandaan, door de ruiten heen, in het wilde weg wat geklikt en geprobeerd. En warempel, er zijn er nog een paar gelukt ook.







2 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's. ...
    Kan niet geloven dat je in het wilde weg geklikt hebt. ..
    Maar een dag voor bloggers?
    Wat stel ik me daar bij voor?
    Groetjes, Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank voor je reactie, Marian. En ja, in het wilde weg, dat moet je niet al te letterlijk nemen. Maar je wordt toch heen en weer geschud, ik zat aan de verkeerde kant, klein ruitje, glas helpt ook niet echt, scherpstellen is moeilijk. Er waren er dus wel een paar mislukt ook. En Christelijke Webloggers, heb je daar wel eens van gehoord? Kijk eens op: http://christelijkewebloggers.blogspot.nl/ of meldt je aan bij de (besloten) Facebook-groep Christelijke Webloggers. Ook op Google+ te vinden. Gezellig, leerzaam, divers ...

    BeantwoordenVerwijderen