Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

zondag 24 augustus 2014

Hapje vlieg

Altijd weer grappig, dat je een hele middag aan het foto's nemen bent en er dan bij thuiskomst, bij het bekijken van de foto's op de computer, pas achterkomt dat er meer op staat dan je in eerste instantie hebt gezien.

Zo ook gisteren weer. Foto's zijn genomen in het Alblasserbos. Deze heidelibel was goed te benaderen, de foto's zijn dan ook van redelijk dichtbij genomen (ca. 2 meter met 30x zoom). Maar thuis zag ik pas dat hij een vlieg aan het verorberen was.

Op de eerste foto is hij zelfs nog redelijk goed intact en waarschijnlijk nog in leven. Verrassing twee is dat een collega-vlieg op (!) de vleugels staat van de libelle. Verschrikt? Verbouwereerd? Ontdaan? In ieder geval neemt hij al snel de benen, ehm ... vleugels, want op de volgende foto, vier seconden later genomen, is hij al weer verdwenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten