Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

vrijdag 21 oktober 2016

Sprokkelen in het Alblasserbos


5 opmerkingen:

 1. Prachtige foto"s van mooie ontmoetingen. Mag ik vragen welke kant van dit bos je heeft bezocht. Ik start altijd van af de vogelwacht net voorbij het dorp Wijngaarden en zo loop ik dan het bos in. Rechts is dan de heemtuin.En wat verder kan je verschillende kanten op. Maar heb het vermoeden dat jij via een andere zijde dit bos ingaat. Graag zou ik willen weten welke, want ik heb nog geen paddenstoelen of zwammen er ontmoet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Tine. Ik pak meestal de andere kant van de weg, het gedeelte pal naast de N3, die richting de A15 loopt. De meeste paddenstoelen vond ik in het donkerste gedeelte, vlakbij de elektriciteitsmast. Maar je moet wel van het pad af, onder de bomen door, of over omgevallen bomen heen klauteren.

   Verwijderen
 2. kan je iets meer vertellen want ik weet niet goed wat je bedoeld. Ben niet zo goed in wegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik reageer even via Google+, daar kan ik een plattegrondje kwijt.

   Verwijderen
 3. Superrr bedankt dat je even uitleg gaf. Ik ga daar ook eens op onderzoek uit als weer het toelaat. en klimmen over boomstronken ach dat lukt mij wel.

  BeantwoordenVerwijderen