Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

zondag 22 november 2015

Beeldverslag van een wandelmiddag


Zaterdagmiddag, de lucht blauw en de benen voelden goed. Toch ondanks de voorspellingen van regenbuien, maar de stoute schoenen aangedaan en eindelijk, na een jaar van tobben met knieën, rug en nek, weer eens een flinke wandeltocht gemaakt. Rugzak om, regenbroek mee, fototoestel bij de hand.

De luchten wisselden sterk, nu weer zonnig, dan weer dreigend. Uiteindelijk viel alles mee, op een klein buitje van tien minuten na. En het beviel goed, geen kip te zien onderweg, ruim vijftien kilometer lang gelopen in vier uur tijd, inclusief fotostops.

En de benen? Het eerste half uur geglibberd over gras en bagger, de rest was goed te doen over (half)verharde wegen. Het laatste half uur in het donker, en blaren die zich aankondigden. Best een fris windje. Maar geen last van rug en nek gehad en al met al viel het me de benen ook best mee. Gelukkig maar.

En al was de weg dan bekend, de luchten waren weer anders, de wolken gaven een feestje en de dag eindigde met mooi licht en frisse kleuren.Geen opmerkingen:

Een reactie posten