Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

zaterdag 2 februari 2013

Blauw en groen en heel veel wolkenvariaties wit-en-grijs


Het waaide hard en het was kouder dan gedacht. Maar o, wat ziet de wereld, dat kleine stukje o zo bekende polder, waar je toch vrij regelmatig loopt, er ineens anders uit, als het volle zonlicht er op schijnt. Wat zijn de kleuren lekker fel, het hemelsblauw en het wintergroen, zeker als het wordt afgezet met het geelwuivend riet. Wat spiegelt alles mooi in de sloten en boezems.

En wat waaiden de wolken in vele vormen, variƫrend van helderwit naar diep-donker-dreigend grijs, langs de hemel. Rondom mij zag je de slierten regen naar beneden komen. Aan het eind van de rit toch nog een staartje meegekregen van zo'n buitje, maar de regenboog maakte het al snel weer goed.

En het licht was zo fraai, zo fonkelend en glinsterend, zo vol van lente-beloften. En het eindigde met een uitbundig ondergaande zon. Maar die serie van het licht heb ik er maar even tussenuit gefilterd, voor een volgende bericht. Want het waren al zo veel foto's. In delen geknipt dus.









































 











1 opmerking:

  1. Dude, awesome pics,
    Prachtige wolken boven het hollandse land, maakt me dankbaar

    BeantwoordenVerwijderen