Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

maandag 5 april 2021

Reeën in het Alblasserbos (2)


























































2 opmerkingen:

  1. Probeer al 3x een reactie hier te zetten met mijn website url https://tinedejong.blogspot.com en zag dat het met google wel gaat. De eerste kan je dus verwijderen hoor. Maar kijk dan wel even instelling na want het is wel ingevuld dat het mogelijk is dat je met een url kan reageren wat de meeste ook liever doen. Wilde schrijven dat ik het mooie fotografie vind en dat het betere springers zijn dan ik want ik kwam vroeger toch wel met veel een natte spijkerbroek en blouse thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O, vreemd Tine ... Had nog niets gemerkt, maar zie nu pas dat ik ook kan kiezen hoe ik reageer (via Google-account, met Naam/URL of anoniem). Blijkbaar een nieuwe functie van Blogger, die weer verwarring schept ... Heb me al weken zitten ergeren aan de manier waarop je de de foto's moest uploaden, ook zonder kennisgeving aangepast en het werkte echt voor geen meter. Tot het ineens weer wel goed ging?!

      Verwijderen