Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

donderdag 5 december 2013

Magnifieke kleurenstorm (1)


Het was een overweldigende ervaring vanmorgen. Iets te laat weggegaan, nog bijna helemaal donker, alleen aan de horizon was een lichte, gekleurde strook te zien. Maar na tien minuten was het prijs en ben ik afgestapt. Een adembenemend schouwspel ontrolde zich aan het hemelgewelf. In enkele minuten van zachtroze naar oranje, rood, violet, purper en paars, en alle schakeringen daartussen. Bijna tweehonderd foto's genomen van die ontwikkelings- en ontplooiingsfase van deze kleurenstorm, een andere versie dan de code rood die in verband met de wind was afgegeven.

Hoewel de foto's een beetje op elkaar lijken, toch maar een flink aantal in deze blogpost gezet. Geniet mee. Het was echt bijzonder en het is deze keer ook goed gelukt om de kleuren vrij natuurgetrouw vast te leggen. Dat lukt ook niet altijd.

In twee gedeelten, dat wel.

Een wonderlijke ervaring. En helemaal niemand te zien op het hele traject van deel één. Alsof de grote Kleurmenger alleen voor mij bezig was was geweest ....

Toen ik vanmiddag op de site van het AD klikte, zag ik dat er een aparte serie was opgezet van foto's van vanmorgen. Er waren blijkbaar dus toch meer mensen die het was opgevallen. En voor het eerst waagde ik het om ook een foto in te sturen. Want natuurlijk vond ik die van mij wel ietsje beter ...!

Leuk hoor, sta je even later ook met een foto op diezelfde site. 

Zie onderstaande link:































Geen opmerkingen:

Een reactie posten